Учителю, наставнику і друже…

2020-10-02

/Files/images/2020-2021nr/IMG_20201001_123345.jpg

Якщо люди самі не вміють літати, нехай навчать літати своїх дітей. Літати високо, далеко, красиво. І настане час, коли діти розкриють крила і полетять. Нехай дорослі просто підуть за дітьми, щоб оберігати їх від падіння. І тоді вийде, що вони теж летять...

Учити літати, учити мріяти, учити творити – це призначення педагога.

Прекрасної осені в кожну школу приходить учительське свято. Це час, коли шелестить падолист і снує у полі мереживо бабиного літа, перед вікнами будинків пломеніють чорнобривці, жоржини та айстри, немов дарують весь жар своєї любові нашим вчителям.

Традиційно, Вчителю у нашому закладі присвячуємо весь тиждень. Щодня під час великої перерви члени УС «Школа – наш дім» організовують для своїх наставників цікаві сучасні ігри на зразок телепередач. У такі хвилини вчителі виступають в ролі учнів і отримують від цього заряд енергії та позитиву.

Ранок п’ятниці, напередодні Дня вчителя, завжди починається у педагогів нашого закладу з музичного кафе. Після уроків, як і годиться, вихованці запросили вчителів на святковий концерт (з дотриманням усіх карантинних норм). Пісні, танці, театральні етюди, чудові вірші, листівки, виготовлені власноруч – радували цього року вчителів.

/Files/images/2020-2021nr/IMG_20201002_123618.jpg



Кiлькiсть переглядiв: 51