• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ура! Новорічний адвент-календар уже в дії!

Ура! Новорічний адвент-календар уже в дії!

2020-12-08

/Files/images/2020-2021nr/IMG_20201203_123339.jpg

Ура! Новорічний адвент-календар уже в дії!

Сподіваємось, ви пам’ятаєте, що саме у новорічні свята трапляються наймагічніші дива. Земля вкривається чарівно-білим снігом, зорі на небі стають загадково-яскравими, дім стає казково-затишним після морозного подвір’я. Проте є один секрет. Казка стає реальністю, якщо її вчасно помітити. А помітити її допомагає Новорічний адвент-календар.

Що таке адвент-календар?

Адвент-календар – це різдвяна традиція європейських і американських батьків. Як правило у країнах, де Різдво – це справжній культ, очікування свята є не менш хвилюючим і захоплюючим.

Не секрет, що будь-яку подію в житті ми переживаємо тричі. Перший раз - у її очікуванні, вдруге - безпосередньо переживаючи подію тут і зараз, а втретє - гортаючи спогади про неї. Саме про першу частину, про очікування найщасливішого свята всіх часів Нового року, ми зараз і поговоримо.

Адвент – (від лат. adventus — прихід) – час очікування Різдва. Цікаво, що вигадали адевент-календар у Німеччині батьки маленького чомучки, який ніяк не міг дочекатися Різдва і щодня питав у мами, чи скоро вже. Одного дня мама створили для хлопчика календар з 25 віконечками на кожен день грудня. Щодня, відкриваючи по віконечку, малюк знаходим там печиво. Він відчиняв тільки одне віконечко на день, і згодом міг сам порахувати, скільки печива йому лишається до головного свята.

Новорічний адвент-календар ми відкрили урочисто 1 грудня і вже встигли виконати кілька завдань, як-от: написати листа Діду Морозу, вирізати сніжинку, подути мильні бульбашки на морозі, затанцювати зимовий флешмоб, заспівати новорічне карооке, придумати асоціативний ряд «Святий Миколай», допомогти батькам, пограти в ігри з батьками. Було весело та енергійно, але найцікавіше – попереду!

/Files/images/2020-2021nr/IMG_20201204_101821.jpg

/Files/images/2020-2021nr/IMG_20201203_122755.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 79