English Traditions

2015-02-13

/Files/images/2014-2015nr/DSC07768.JPG

Проведення позакласного заходу “Brain-Ring

(у рамках тижня англійської мови)

Стрітівська ЗОШ І – ІІ ступенів

Іноземну мову вивчати зовсім нелегко, але це завдання можна полегшити, якщо зробити навчання цікавим, непередбачуваним та незвичайним.

Оволодіння іноземною мовою, а саме англійською, є потребою часу. Адже англійська мова є унікальним засобом спілкування між людьми різних національностей. У ході вивчення англійської мови учні знайомляться з традиціями та звичаями народів англомовних країн та переконуються у неповторності власної української культури.

З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства у Стрітівській загальноосвітній школі І – ІІ ступенів щорічно проводиться тиждень англійської мови. Така форма поєднання урочної та позакласної роботи дозволяє якнайширше залучити учнів до організації запланованих заходів та участі в них, сприяє закріпленню знань, отриманих на уроці.

/Files/images/2014-2015nr/DSC07735.JPG

/Files/images/2014-2015nr/DSC07740.JPG


Так, у рамках проведення тижня англійської мови у четвер 12 лютого 2015 року був організований позакласний захід для 7 – 9 класів “Брейн-ринг” на тему “English Traditions”. Метою заходу було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови у школі, розширення знань про культуру країни, мова якої вивчається, формування лінгвокраїнознавчої компетенції школярів, розвиток в учнів навичок аудіювання й говоріння та розвиток логічного мислення і пам’яті. Окрім того, учні вчилися працювати в командах для досягнення спільної мети. Протягом конкурсу учасникам були запропоновані різноманітні конкурси: вікторина на знання британських традицій, пазли, загадки, відгадування свята за малюнком, тести тощо. А щоб відпочити між конкурсами, учням було надано можливість на вибір виконати пісню легендарної групи “Beatles”. Під час заходу учасники продемонстрували обізнаність із теми та жагу до перемоги. Із мінімальною різницею у 2 бали перемогу здобула команда “Smile”.

Бура Тетяна Петрівна

вчитель англійської мови

Кiлькiсть переглядiв: 125