Від дружби у спорті до миру на Землі

2017-09-11

/Files/images/20170911_125531.jpg

Від дружби у спорті до миру на Землі

Саме під таким гаслом пройшли Малі Олімпійські ігри у Стрітівці. Велике і радісне свято здоров’я, молодості та краси знову об’єднало студентів КВНЗ КОР «Стрітівський педагогічний коледж кобзарського мистецтва» та учнів Стрітівської ЗОШ I-II ступенів.

Основними символами Ігор є Олімпійський прапор та Олімпійський вогонь - символ миру і дружби народів планети. Згідно традиції, кращі спортсмени коледжу та школи на церемонії відкриття Ігор також запалили символічний олімпійський вогонь та внесли олімпійський прапор.

Ведучі олімпіади познайомили присутніх з історією виникнення Олімпійських ігор та Олімпійською збірною України. Музичні привітання подарували спортсменам учні 5-6 класів та студент 1 курсу Святослав Грицак. Урочисте відкриття завершилося Гімном олімпійців України.

Після того як капітани команд здали рапорт головним суддям змагань, розпочалася запекла та цікава боротьба. Програмою Ігор були передбачені:

- «Веселі старти» (1-4 класи);

- «Весела спартакіада» (5-8 класи);

- «Олімпійська естафета» (учні 9 класу – студенти 1 курсу);

- Волейбол (студенти коледжу – працівники коледжу та школи).

Під час Малих Олімпійських ігор учасники мали змогу позмагатися у силі, спритності, винахідливості і просто відпочити. Завершилися Ігри символічною кашею дружби і побажанням, щоб світ рухів постійно дарував всім бадьорість, здоров'я, щастя повсякденного спілкування з фізичною культурою і спортом.

Кiлькiсть переглядiв: 182